elegáns és funkcionális szalagfüggöny

Válassz elegáns és funkcionális szalagfüggönyt otthonod nyílászáróira is!

A szalagfüggönyök elsősorban az irodákban és az orvosi rendelőkben használatosak, és sokak számára ridegnek tűnnek, ezért otthonuk nyílászáróira kevesen választják ezt a praktikus és funkcionális árnyékoló szerkezetet.

De a korábbi gyakorlattal ellentétben ma már nem csak fehér színben léteznek, így az elérhető változatos színeknek köszönhetően minden enteriőrbe illenek, és egyre népszerűbbek a lakosság körében is. Ízlésednek megfelelően különféle színű, alapanyagú és mintázatú szalagfüggönyöket választhatsz a Redőny Diszkont kínálatából. Ha még nem ismered, ideje, hogy megtudj róla többet, cikkünk ebben segít, tarts velünk! 

Dekoratív belső árnyékolók

Ma már elképzelhetetlenek otthonaink árnyékolástechnika nélkül, ugyanis ezek a szerkezetek nemcsak díszítik az enteriőröket és épületeket, hanem annak energiahatékonyságához is hozzájárulnak. Utóbbi az egyre emelkedő energiaköltségek, valamint az otthonokkal szemben támasztott követelmények miatt különösen fontos, és ennek elsősorban a nyílászárók külső oldalára kerülő árnyékolók tesznek eleget. 

A belső árnyékolók, a dekorációs, sötétítő- és szalagfüggönyök, rolók, roletták, reluxák elsődleges célja a lakásbelsők stílusos dekorálása. Ízlésednek, az otthon hangulatának megfelelő anyagú, színű és típusú szerkezetek közül választhatod ki a neked tetszőt, amellyel egyedi atmoszférát teremthetsz. 

Elegancia, stílus és könnyű kezelhetőség

Az ablakok és teraszajtók belső üvegfelületére választható árnyékolók esetében az UV-állóság szintén fontos kritérium lehet, de legalább ennyire fontos szempontok a változatosság, a praktikum, a tisztíthatóság és a könnyű kezelhetőség. És természetesen nem elhanyagolható az esztétikai megjelenés és az ár sem. 

A függőleges textillamellákból álló, modern és elegáns szalagfüggönyök valamennyi elvárásnak megfelelnek. Nemcsak a sterilnek ható fehér, hanem szinte bármilyen színben kaphatóak, így minden színvilághoz jól illenek, és bármelyik helyiség nyílászáróin használhatóak. Árban is kedvező alternatívát jelentenek, nem beszélve a tisztíthatóságról, valamint az egyszerű kezelhetőségről.

A szalagfüggönyök 100%-os árnyékolást ugyan nem biztosítanak, de teljesen behúzott állapotban még a legmelegebb napokon is képesek hűvösebben tartani a helyiségeket, illetve kizárják a kíváncsi tekinteteket. Nagyszerűen szabályozzák a beengedett fény mennyiségét, hangulatossá varázsolják a helyiségeket. A használatuk pedig egyszerű, illetve tisztíthatóságuk sem elhanyagolható. 

Még nagyobb kényelem

A gyöngyláncokkal működtethető szalagfüggöny igény esetén motorizálható, ennek köszönhetően lényegesen kényelmesebben működtethető. A fényzárás mértékét nemcsak a behúzás mértéke által szabhatjuk meg, hanem a lamellák szögének változtatásával is.

Egyszerűen, az oldalfalra és a plafonra is szerelhető, és nemcsak vízszintesen, hanem például tetőtér esetén akár ferde szögben is. Az árnyékolás mellett térelválasztóként is alkalmazható.

Kép forrása: redonydiszkont.hu