takarító gép

Takarításhoz használja a legjobbat!

Ki ne szeretné, ha a takarítás többé nem egy soha véget nem érő szélmalomharc lenne a foltok, és más makacs szennyeződések ellen, aminek ha egyszer vége, máris kezdődhez elölről? Ne pazarolja hát az idejét és energiáját a fárasztó kézi súrolásra! Egy professzionális takarítógép nagyságrendekkel hatékonyabban és gyorsabban varázsolja tisztává otthonát, mint a porszívózás és kézi súrolás; utóbbi ráadásul a kárpitok felületét is károsíthatja.

Egy ilyen eszköz azonban még a legpedánsabb háztartásokban sincs napi használatban, ráadásul használtan is százezrekbe kerül. Nem kell aggóni, van észszerűbb megoldás a vásárlásnál, méghozzá a takarítógép kölcsönzés.  Amennyiben minket választ, a bérlés nem csak takarékos, de rendkívül kényelmes is, hiszen elég minket felhívnia, és munkatársaink kiszállítják a gépet, majd érte is mennek a megbeszélt időpontban. Nálunk nincs letéti díj, ráadásul a kárpittisztító gép kölcsönzés Budapest teljes területén kedvezményes házhozszállítási díjakkal történik.

Minőségi, német gyártású Kärcher Puzzi 10/1 takarítógépünk egyszerűen használható, és könnyen mozgatható, tehát senkinek sem okoz gondot vele takarítani, de azért a biztonság kedvéért munkatársaink a házhozszállítást követően ismertetik a használatát, és elmondják az alapvető tudnivalókat. A géphez jár kárpittisztító fej és szőnyegtisztító fej is, így egyetlen eszköz elég a fotelek, kanapék, matracok, ágybetétek és autókárpitok tisztává varázslása mellett a szőnyegek takarításához is.

A Kärcher Puzzi 10/1 rendkívül erős szívófejjel rendelkezik, ezért tartályába hatékonyan gyűjti össze az elhasznált vizet, ezzel jelentősen meggyorsítva például a szőnyegek száradását. A gép nem csak a makacs, beszáradt foltok és más szennyeződések ellen veszi fel eredményesen a harcot, hanem a poratkákkal is. A poratkák szabad szemmel láthatatlan élősködők, amik a porallergia fő kiváltói. Szőnyegekben, ülőgarnitúrákban, ágyakban és függönyökben élnek, ahol lehullott emberi hámsejtekkel táplálkoznak, és a hagyományos porszívók sajnos nem érik el őket.

A takarítógép kölcsönzés kiváló megoldás irodák, munkahelyek számára is.