vászonkép

Segítség a megfelelő nászajándék kiválasztásához

Amennyiben volt már esküvőd, akkor pontosan tudod, hogy nem minden nászajándék lesz telitalálat. Éppen ezért törekszel arra, hogy amikor a szerepek megcserélődnek, vagyis te magad válsz ajándékozóvá, az ifjú párt olyan dologgal tudd meglepni, ami valóban hasznos, személyre szabott és emlékezetes. Főleg akkor, amikor egy olyan párosról van szó, akik nagyon közel állnak hozzád.

Esküvői ajándéktárgy

Abban az esetben, ha az esküvői meghívóban nincsen kikötve az, hogy mondjuk az ifjú pár egy családi fészekre gyűjt, akkor nyugodtan adhatsz valamilyen ajándéktárgyat is. 

Kifejezetten frappáns megoldás lehet például egy, a jegyesfotók valamelyikéből elkészített vászonkép a Vászonkép Szalontól, amelyben szívesen gyönyörködnek majd a közös otthonukban. 

De akkor sem dől össze a világ, ha nem sikerül semmilyen képet vadásznod kettejükről, mivel ebben a webáruházban névre szóló ajándékutalványt is választhatsz, amelyet egyébként szintén vászonra nyomtatnak rá. 

Neked csupán annyi a dolgod, hogy megadd azt a szöveget, amit szeretnél látni rajta, a többit ők majd elintézik. Az elegánsabb hatás érdekében az összeget célszerű lehagyni, elég, ha csak az annak megfelelő képméret szerepel. Ezáltal az ifjú pár döntheti el, hogy milyen képből, illetve képekből szeretnének vászonképet készíttetni otthonra.

Élmény mint nászajándék

Ha szeretnéd az emlékezetességet kimaxolni, akkor jó ötlet lehet valamilyen élményt adni nászajándékba. Ugyanakkor azt is érdemes megjegyezni, hogy ehhez nagyon jól kell ismerned a párt. Pontosan tudnod kell, hogy mi az, ami tényleg nagy örömet okoz a számukra.

A fiatal házaspárok többsége általában még kalandra, izgalomra és adrenalinra vágyik, ezért kifejezetten értékelnek mondjuk egy jó kis rafting túrát, kajakozást, próbamerülést vagy egy siklóernyős tandemrepülést. 

Amennyiben viszont nem igazán vannak oda az extrém dolgokért, akkor jó ötlet lehet egy wellness élménycsomag, amely lehetőséget ad nekik arra, hogy ráhangolódjanak vagy levezessék a nászútjukat. Magyarországon rengeteg gyönyörű hely van, amelyek között biztosan akad olyan, ahol eddig még nem jártak.

Egyéb esetekben maradj a borítékba csomagolt pénznél!

Bár a pénz alapvetően nem valami személyes ajándék, de ezt is oda lehet úgy adni, hogy stílusos és meghitt módon történjen. Elrejtheted például egy falazóblokkban, amelyet felhasználhatnak majd a közös otthonunk megépítése során.

Hogy mennyit illik adni, az rengeteg mindentől függ. Az íratlan szabály úgy szól, hogy mindenkinek legalább annyit kell adnia, amennyibe a lagzi során kapott ellátása kerül, és meg kell fejelni még annyival, hogy a jegyespárnak is jusson belőle. De alapvetően fejenként 10-40 ezer forint közötti összeggel érdemes számolni.

Reméljük, hogy hasznosnak találtad cikkünket, és sikerült ihletet adni a megfelelő nászajándék kiválasztásához a következő esküvőre, amelyre hivatalos vagy.