lámpa

Minőségi LED világítást keresel? Akkor ez a márka neked lett kitalálva!

Létezik egy olyan márka, aminek érdemes jól megjegyezni a nevét akkor, ha a minőségi LED világítás népszerű termékei közül szeretnél választani. Egy márka, ami egy 2008-ban alapított és Shenzhenben működő cég termékeit fémjelzi. 

Minőségi LED világítási megoldások

Mi az, amit erről a márkáról mindenképpen érdemes tudni? Lássuk! Először is nem árulunk tovább zsákbamacskát, a márka nem más, mint a LEDLámpaház.hu-nál elérhető COLORS Linear Lighting, ami a kínálatuk szerves részét képezi. Ez az innovatív és megbízható világítási rendszer nagyon kreatív lehetőségeket kínál. 

A márkát gyártó vállalat a fejlesztés terén mindig tele van ötletekkel. Emellett elkötelezettek a kiváló minőségű és aprólékos tudással kidolgozott világítástechnikai eszközök iránt: céljuk nem más, mint az, hogy a lehető legjobbat biztosítsák mindenkinek.

A fényekkel teljesen átszabják a teret, nagy hangsúlyt fektetnek a LED szalagokra, a különböző neon flexekre, profilokra és más lineáris lámpatestekre. Minden terméküknél figyelnek a részletekre, így azok egyrészt kifogástalanok műszakilag, másrészt esztétikailag is maradandó élményt nyújtanak. 

Alapelvük a kiváló minőség és a vásárlók maximális elégedettsége

A felhasználók elégedettek lehetnek a COLORS márka fényeivel, hiszen a cég a termékeket innovatív technológia alkalmazásával készíti. A modern kialakítás a teret és a fényt tökéletesen képes kombinálni és kihasználni. Kína negyedik legnagyobb Neon Flex LED szalag gyártójaként a cég a LED világítási megoldások iránt köteleződött el. Olyan, a teljes világra kiterjedő piacot hoztak létre, ami már több mint 90 országban forgalmazza a termékeit.

Mivel egy szoba vagy egy helyiség fényei sok dolgot meghatározhatnak, ezért egyáltalán nem mindegy a minőségük. A fények hatással vannak az ott tartózkodók hangulatára, befolyásolhatják akár egy fontos üzlet végkimenetelét, a munka minőségét, de még az egészségi állapotot is.

A rossz világítási feltételek okozhatnak szédülést, fejfájást, motiválatlanságot, álmosságot. Emiatt mindenképpen tudatosnak kell lenni akkor, amikor az adott helyiségbe kiválasztjuk az elhelyezendő fényforrást. A piacon nagyon sokféle típus és márka fellelhető, de amit feltétlenül ki kell próbálni, az a Magyarországra is megérkező COLORS Linear Lighting.

A cég számos díjat nyert 

A vállalat 2016-ban elnyerte a Nemzeti High-tech Enterprise címet, és sikerült megszereznie az ISO9001 minőségbiztosítási rendszer és az ISO14001 tanúsítását is. A termékeik megfeleltek minden egyes laboratóriumi tesztelésnek, számos országban és régióban minőségi tanúsítványokat szereztek. 

A gyártási folyamat során minden apró területet kontroll alatt tartanak, ez magában foglalja a chipek elhelyezését, a hegesztését vagy a vízszigetelés munkafolyamatát is. A magas minőség mellett köteleződtek el, hogy valóban prémiumminőségű termékekkel szolgálják a vásárlók igényeit.

A COLORS egy olyan márka, aminek célszerű megjegyezni a nevét és keresni a termékeit!