Mennyibe kerül egy weboldal készítése Budapesten?

Sok vállalkozót és szakembert foglalkoztat az a kérdés, hogy mennyibe kerül egy weboldal készítése Budapesten 2023-ban? A válasz elég összetett, hiszen több tényezőtől függ az, hogy mennyi lesz a végösszeg egy weblap vagy webshop esetében. Ezeket most megpróbáljuk összefoglalni és egy hozzávetőleges árat közölni, amire minden leendő weboldal tulajdonosnak gondolnia kell majd.

Mennyibe kerül egy weboldal készítése?

Mindenki arra törekszik, hogy minél kevesebb ráfordítással gazdagodjon egy saját weboldallal. A weboldal készítés Budapest vonzáskörzetében rengeteg árajánlattal rendelkezik, azonban a szakmán belül a legtöbb webfejlesztő cég eléggé elnagyolt árakkal dolgozik.

A linkre kattintva azonban egy olyan céget érhetnek el az érdeklődők, amely több éves szakmai tapasztalattal és egy profi webfejlesztő csapattal rendelkezik. A Kiszervezett Marketing Kft. egyszerre foglalkozik weboldal készítéssel, webáruház fejlesztéssel és online marketinggel is.

A weboldal készítés árak minimum 150.000 forintnál kezdődnek, a határ pedig nagyjából 500.000 forint környékén van. Az egész attól függ, hogy mennyire van szüksége az ügyfélnek egyedi fejlesztésekre.

A legjobb döntés az, ha WordPress alapú weboldal készítését célozzuk meg, mivel ez egy ingyenes nyílt forráskódú CMS rendszer, ami nagyon könnyen testre szabható.

Webáruház készítés árak alakulása

A webshop készítés már más tészta, mivel itt bonyolultabb funkciókat kell telepíteni, valamint termékkategóriákat, online fizetési rendszereket és terméklistákat kell kezelni. Emellett az árakat az is befolyásolja, hogy egyedi fejlesztésű webshopot akarunk vagy bérelhető webáruház mellett tesszük le a voksunkat.

Egyedi fejlesztés esetén a legjobb választás a WooCommerce alapú webshop, ami WordPress rendszeren alapszik. Egy webshop 250.000 forint környékén elkészíthető.

A bérelhető webáruházak más költségstruktúrát követnek. Néhány ezer forintos havi díjjal rendelkeznek, és ezt minden hónapban be kell fizetni értelemszerűen. Vannak hátrányai, például ritkán van egyedi domain nevünk és sokkal kevesebb a lehetőség a testre szabásra, viszont kezdő vállalkozóknak igazán előnyös, hogy nem kell nagy tőkével rendelkezniük már a webshop nyitás pillanatában.

További információkért és árajánlatért keresse fel a Kiszervezett Marketing Kft. weboldal készítéssel foglalkozó oldalát!