Kaparós játék pajzán formában

Kaparós játék pajzán formában

A kaparós játékokat nagyon sokan lehúzásnak tartják, hiszen csak kevés esetben lehet velük nyerni. Ellenben van olyan kaparós poszter, mellyel minden esetben nyerhetünk, méghozzá nem is akármit, néhány lopott pásztorórát, izgalmas környezetben.

A Meglepkék.hu tárgyi ajándékai között jó pár különleges is akad, melyek mosolyt csalnak a megajándékozott arcára. A mókás meglepetések között néhány igazán pajzán, élvezetes is található, mely a kapcsolatba is újabb, élénk színfoltot hozhat. Ilyen például a Káma-Szútra PRO Kaparós Bakancslista.

52 hét, 52 helyszín

Ha már minden pózban oda-vissza kipróbáltuk egymás testét, a Káma-Szútra különféle pozitúráit már kívülről tudjuk, akkor itt az ideje, hogy újfajta módon csempésszünk egy kis izgalmat a párkapcsolatunkba. A bakancslista abban az esetben is nagyon hasznos lehet, ha már évtizedek óta együtt vagyunk és a nemi életünk finoman szólva is ellaposodott. Egy kis izgalom valóságos fűszer tud lenni a megszokott mindennapokban.

Nem kell különféle erotikus játékszereket beszerezni, melytől talán párunk viszolyog is, nem kell kivágott, pornócsillagokhoz passzoló, csipke csodákban parádézni, csak a helyszínt kell megváltoztatni. Ha eddig csak az ágyban huncutkodtunk, akkor jöhet egy kis változatosság.

Kinél mi volt a legextrémebb helyszín?

A baráti társaságokban egy-két ital után, esetleg néhány vicces játék közben könnyen előjöhet a téma, hogy kinek hol volt a legizgalmasabb hely, ahol egy kis légyottra adta a fejét. Van, aki csak titokzatosan mosolyog, míg más lelkesen mesélni kezd, hogy milyen extrém helyszínen kezdett huncutkodni partnerével, ahol pár másodperc híján lebukott. A megszokott környezeten kívül pajzánkodni igazán izgalmas, ebben pedig nagy segítséget nyújt a bakancslista.

Különleges helyszínek egész évre

Nem mondjuk, hogy minden feladatot könnyű lesz teljesíteni, néhánynál talán magasra szalad majd a szemöldökötök, sőt talán a gondolatba is belepirultok. Ez a hengerbe csomagolt, különleges, szenvedélyes ajándék nem mindennapi meglepetés, mely segít kilépni a komfortzónából.

Egyszerre annyi helyszínt kapartok le, amennyit csak szeretnétek, nincs kőbe vésve, hogy egyesével kell haladni és az sem, hogy sorban kell lekaparni az egyes részeket. A kaparós bakancslista diszkrét csomagolásban érkezik, így nem kell attól tartani, hogy a futártól átvéve lebukunk vagy párunk idő előtt megtudja, hogy milyen meglepetéssel készülünk neki. 

A pikáns ajándék egész évre biztosítja a különleges, erotikus helyszín ötleteket, melyek a leglaposabb szexuális életet is feldobják. Csak rajtatok múlik, hogy mennyire vagytok bátrak, mi az, amit hajlandóak vagytok kipróbálni. Ha belevetitek magatokat a különleges helyszíneken történő etyepetyébe, az hamar a kapcsolatotok minőségében is meg fog mutatkozni, természetesen pozitív formában.

Kép forrása: meglepkek.hu