lábápolás

Haj- és lábápolás természetes, minőségi készítményekkel

A lábápolás tipikusan az a kategóriájú rutin, ami leginkább akkor nyer relevanciát, ha nyáron, a tikkasztó melegben végre lekerül a zokni, illetve a zárt cipő a lábainkról, és nyitott szandálba bújunk. Igen ám, de ekkor már késő észbe kapni: a bőrkeményedések, a sarokrepedések és az elhanyagolt bőr, illetve körmök roppant illúziórombolók lehetnek.

Ne feledjük, a megfelelő lábápolás hiányában nem beszélhetünk esztétikus, ápolt megjelenésről! Sokan azzal érvelnek, miszerint sem idejük, sem pénzük rendszeresen pedikűröshöz járni. Nos, a jó hír az, hogy a minden tekintetben optimális lábápolás nem is a pedikűr függvénye, akár az otthonunkban, mi magunk is elvégezhetjük azt.

Ebben nyújtanak a számunkra felbecsülhetetlen értékű lehetőséget a VARGA Herbal kitűnő renoménak örvendő természetes készítményei. A rendszeresen fokozott igénybevételnek kitett lábak legjobb barátainak, a VARGA Lábspraynek és a VARGA Lábápoló Spraynek a használatával nem csupán a bőr repedezettsége csökkenthető, de nagyszerűen élénkíthetjük, energetizálhatjuk az elnehezült lábainkat, így azok újra szépek és egészségesek lehetnek.

Hajhullás okai nőknél – mi húzódhat meg a hajveszteség hátterében?

A hajhullás okai nőknél széles spektrumot járnak be. A szebbik nem képviselői általában akkor találkoznak ezzel a kellemetlen jelenséggel, ha valamilyen változás lép fel a hormonháztartásukban (például szülés után vagy változókorban). A hajhullás okai nőknél fakadhatnak még folyamatos stresszhelyzetből, helytelen táplálkozási szokásokból is.

A VARGA Herbal kompromisszumot nem ismerő minőséget reprezentáló készítményei a már említett lábápolás kialakítása mellett a hajveszteség megoldására is válasszal szolgálhatnak. A VARGA Hajerősítő cseppek gazdag forrásai a vitaminoknak és ásványi anyagnak. A természetes gyógynövényes produktum gyengéd ápolásban részesíti a fejbőrt, hatékonyan regenerálja a hajszálakat.

A hajhullás okai nőknél, amint azt láthatjuk, nagyon változatosak, a jó hír viszont az, hogy a drasztikus hajveszteség az esetek döntő többségében orvosolható, ha megadjuk a fejbőrnek és a hajhagymáknak az optimális működéshez szükséges tápanyagokat, vitaminokat.