fűthető kesztyű

Fűthető kesztyű és más innovatív tech cuccok

A technikai újdonságok igazi ajándékok mindannyiunknak, hiszen könnyebbé tesznek bizonyos tevékenységeket a mindennapokban. Még szerencse, hogy időnként a cégek mindig előrukkolnak az új tech cuccokkal! Így bármiről is legyen szó, találunk olyan eszközt, amivel az gyorsabb, biztonságosabb vagy éppen kényelmesebb lesz.

Az egyik ilyen holmi nem más, mint a fűthető kesztyű, ami még a legnagyobb hidegben is melegen tartja a kezünket. Ez pedig nagyon jól jön például reggelente, amikor nem autóval vagy busszal, hanem mondjuk a szeretett elektromos rollereddel vagy segwayeddel mész munkába.

Hogyan működik a fűthető kesztyű?

A fűthető kesztyűk működésében nincs semmi ördöngösség, hiszen egy nagy kapacitású akkumulátor működteti ezt a nagyszerű kiegészítőt. A 2000-2200 mAh teljesítménynek köszönhetően sokáig tudják biztosítani a kezednek a kellemes meleget. Amikor pedig az akkumulátor lemerül, akkor sem kell nélkülöznöd a kesztyűdet, hiszen feltölthető, illetve kicserélhető. Általában a csomag tartalmazza a töltőt is, de ennek érdemes utána járni még a vásárlás előtt. Ha ugyanis nem jár hozzá, akkor külön kell beszerezni.

Ezek a kesztyűk jellemzően úgy vannak kialakítva, hogy több fűtési fokozattal is használhatók legyenek. Ez azt jelenti, hogy a kevésbé és a nagyon hideg napokon is tudod használni őket, sőt, változékony idő esetén is hasznodra válnak. Vannak modellek, amik speciális bevonattal rendelkeznek, ami lehetővé teszi, hogy a kesztyűben is lehessen kezelni a mobiltelefont.

Csapj le Te is egy szuper e-rollerre!

Ha Neked még nincs e-rollered és úgy érzed itt az ideje beszerezned egyet, akkor figyelmedbe ajánljuk a Futureboard webshopot. Itt kizárólag olyan modelleket találhatsz, amik minden tekintetben megfelelnek az elvárásoknak, ráadásul többféle árkategóriában is válogathatsz. Ha nem engedheted meg most magadnak, hogy vadiúj járgányt vásárolj, akkor körül tudsz nézni a használt e-roller kínálatban is, amik az újakhoz hasonlóan hibátlanul működnek. Az egyetlen különbség, hogy ha innen választasz, akkor nem Te leszel az első tulajdonosa a készüléknek.