animoto

Egy kitűnő online videószerkesztő: Animoto

Van rengeteg telepíthető alkalmazás, amik mindetn tudnak, sőt többet is, mint amire szükségünk van. Két baj van ezekkel: Általában igen sokba kerülnek és nagyon összetettek. Egyszerű felhasználónak nincsen ideje megtanulni a használatukat, és szinte sosem fogják behozni az árukat, ha nem profi videószerkesztők akarunk lenni.

Természetesen ha adott egy probléma, általában adott rá a megoldás is. Az Animoto online videó szerkesztőt pont azoknak találták ki, akik csak néha össze akarnak dobni egy látványos, rövid videót. Kitűnő választás lehet az ingyenes verzió is, ha nem ragaszkodunk a nagyfelbontáshoz, bár nem árt odafigyelni erre is, ha youtube-ra, facebookra, instagramra akarjuk feltölteni, hiszen a konkurencia videói általában elég jó felbontásúak. Ekkor sincsen baj, hiszen akár havi előfizetést is vásárolhatunk.

Rengeteg előre elkészített elrendezés közül választhatunk ilyenkor és a szerkesztés pofon egyszerű: csak fel kell töltenünk saját képeinket, videóinkat és lecserélni a sablonokban találhatóakat. Beírhatjuk a szöveget mellé, kiválasztjuk a nekünk tetsző zenét és máris készen van a látványos, egyéni videónk. A saját videóinkat online tudjuk vágni, kiemelhetünk belőle akár pár másodperces részleteket is.

A kis videóból látható mennyire egyszerű a használata

https://www.youtube.com/watch?v=qYH8Vr4U420