e roller

E roller, napjaink csodaparipája

Akinek volt már szerencséje kipróbálni, az pontosan tudja, hogy milyen remek szórakozást kínál az e roller, ami emellett praktikus és hasznos eszköz is a mindennapokban. Iskolába, munkába menni, barátokkal találkozni vagy éppen csak elugrani a postára? A tömegközlekedéssel és az autóval szemben is kiváló alternatívát jelenthet egy saját e roller és még a használata sem olyan fárasztó, mint a gyaloglás vagy a kerékpározás. Nem csoda, hogy a bérelhető járművek mellett, egyre többen ruháznak be egy saját darabba is.

Miért éri meg egy saját e roller?

Az e rollerezés nemcsak jó móka, de hatalmas segítség is lehet a hétköznapokban. Ha autóval vagy tömegközlekedéssel utaznánk, a jegy- és üzemanyagárak csak az egyik felmerülhető kellemetlenséget jelentik – természetesen az elektromos roller töltése is áramot igényel, a költségek azonban hosszútávon összehasonlíthatatlanok az állandó tankolás jelentette kiadásokkal. A tömegközlekedés értelemszerűen olcsóbb, azonban a dugókat ezzel sem tudjuk elkerülni, kötve vagyunk a menetrendekhez és az átszállások időigényével is számolnunk kell.

A környezettudatosság szintén érv lehet egy saját e roller mellett, a használat ugyanis nem jár együtt semmiféle károsanyag-kibocsátással. Emellett könnyen tárolható, kis helyen elfér, nem kell parkolóhelyet keresnünk neki és ha szükséges lenne, a töltése is kis túlzással bárhol megoldható.

Eladó elektromos roller: újat vagy használtat?

Egy komolyabb modell ára a több százezer Forintot is elérheti, ezért sokan döntenek használt darab vásárlása mellett. Ez e roller nem használ semmilyen üzemanyagot és viszonylag kevés alkatrészből áll össze, aminek köszönhetően a meghibásodás esélye is alacsonyabb. Azonban egy használt darab mindig kockázatokat rejt magában, egy ilyen komoly eszköz vásárlása esetén pedig jobb ezeket elkerülni. Akit csak az ár jelentette egyszeri kiadás tartana vissza egy saját darab beszerzésétől, annak érdemes lehet megfontolni az áruhitel lehetőségét. Egy eladó elektromos roller is megvásárolható bizonyos forgalmazóknál részletre, így nem kell egy egyszeri magas kiadással számolni.