Barber shop

Barber shop – ahol a minőség, a kényelem és a páratlan hangulat kéz a kézben jár

Mindent felülíró minőség, színvonalas kiszolgálás, kényelem és kifogástalan ár/érték arány – a kétségtelenül pozitív jelzők a Budapesten található barber shop, a Barber World Astoria sajátjai. A kitűnő nívóval rendelkező borbélyüzlet kortól függetlenül tárt kapukkal vár minden kedves úriembert, aki kizárólag a kompromisszumoktól mentes minőséggel hajlandó beérni.

Minden Írországban kezdődött

barber shop története Írország fővárosában, Dublinban gyökerezik. Az üzlet tulajdonosa e gyönyörű városban töltött 7 év alatt mélyítette el a szakmai ismeretét, tetemes mennyiségű tudást és tapasztalatot gyűjtve ezáltal, amit szerencsénkre most Magyarországon kamatoztat. Egyébként a barber shop minden egyes munkatársa rutinos, rendkívül kreatív borbély – bármelyik profi szakembernek szavazunk bizalmat, a maximális elégedettségünket előre borítékolhatjuk.

A szolgáltatások rendkívül változatosak

A lehető legprecízebb hajvágás átmenettel vagy ollóval, gépi és pengés szakáll igazítás, ápolás, hot towel borotválás – többek között ezeket a szolgáltatásokat is kérhetjük, ha betérünk a főváros egyik legforgalmasabb borbélyüzletébe. Ez természetesen csupán a jéghegy csúcsa – a haj- és szakáll ápolással kapcsolatos igényeink nincsenek korlátok közé szorítva.

Az igényesség nem kor függvénye

A borbélyok természetesen tudják jól, azt, hogy valaki valódi gentleman, nem az életkora határozza meg. A szakemberek 14 éves kor alatt is várják a vendégeket, így ők büszkén elmondhatják majd, övék az iskola legtrendibb frizurája.

Időpontfoglalás egyszerűen

Foglaljunk időpontot az otthonunk kényelméből, online, ezáltal takarítva meg tetemes mennyiségű időt és energiát! Az időpontfoglalással kapcsolatos tudnivalókat természetesen e-mailben is megkapjuk, így garantáltan emlékezni fogunk a dátumra. Az, hogy mennyi időt igényel maga a hajvágás, előre lehetetlen megmondani – ez magának a szolgáltatásnak és a személyes kéréseinknek a függvénye. Egyébként a barber shopban az idő is repül – ha kedvünk tartja, egy korsó hideg sört is leguríthatunk várakozás közben, sőt, a kedvenc csapatunknak is szurkolhatunk, például meccsnézés közben.