LED

Avide led

A világítástechnika piacán, mára már mindenhol elterjedtek a ledes megoldások. Az energiahatékonyság azonban sokszor párosul alacsony minőséggel és csapnivaló design-nal. Az Avide ledes termékek ezen próbálnak változtatni. A termékek gyártásánál kiemelt szerepet kap az anyagminőség és kiváló gyártási folyamatok. Emellett fontosnak tartják, hogy egy termék ne csak praktikus és használható legyen, hanem a lehetőségekhez képest legyen jó megjelenése. Az avide termékekre az alacsony fogyasztás mellett jellemző az ergonomikus kialakítás és a funkcionalitás.

Az avide márka palettáján a kerti világítástól kezdve az okos lámpákon keresztül az egyedi design led panelekig sokféle világítóeszköz megtalálható. Az egyedi megjelenésű lámpák mint például a rosa, ewa vagy dakar1 led mennyezeti lámpa, igazán exkluzív megjelenést tudnak biztosítani, a lakberendezők előszeretettel választják világításnak egy-egy irodába vagy hálószobába. Ezek ez egyedi tervezésű design lámpák változó színhőmérsékletben tudnak világítani, legtöbbjük távirányítható és rendelkezik éjjeli fény vagy időzítő funkcióval is. Ha az irodába vagy a dolgozó szobába keresünk az asztalra világítótestet akkor a bőr hatású Hugó ledes asztali lámpák jó választásnak fog bizonyulni. A lámpákban óra és naptár funkció, adott esetben ébresztő funkció is található így nem csak díszei hanem hasznos kiegészítői lehetnek az a otthoni vagy irodai íróasztaloknak. Az avide termékek tehát sokféle felhasználási területre készülnek, amelyek közül kiemelkedik az otthoni felhasználás.

Az avide az otthonok mellett gyárt ipari környezetbe való lámpatesteket is. Ezek között vannak por és páramentes lámpák, pultmegvilágító vagy hűtőbe való lámpatestek, akkumulátoros és ipari környezetbe való led reflektorok, kiváló energiahatékonysággal rendelkező highbay csarnokvilágítók is. Ha rezgés álló vagy infra világítóeszközökre van szükségünk akkor azt is megtaláljuk az Avide kínálatában.