klima telepítés

A klímaberendezés is okosabb az informatika által

Az otthonok hűtésére a klíma telepítés ma már alapvető igény, hiszen a nyári hónapokban időnként jó magasra szökik a hőmérő higanyszála. Emellett a lakások fűtési megoldásainál is egyre többen részesítik előnyben a klímát, mert nagyon kényelmes és gazdaságos megoldás.

A wifivel vezérelhető klímaberendezés forradalmi újítás lett, hiszen már pár gombnyomással elérhetjük, hogy éppen akkor és csak akkor legyen ideális hőmérséklet otthonunkban, amikor erre szükség van. Rengeteget spórolhatunk a távoli vezérlés használatával, hiszen se a hűtés, se fűtés nem megy feleslegesen, amikor üres a lakás.

Persze a klíma karbantartás semmiképp sem maradhat el, csak így tudjuk megőrizni a légkondicionálónk állapota mellett a gazdaságos működési költségeket. Ha hagyjuk a klímát elkoszolódni, azzal veszélyeztetjük egészségünket, és amit a wifi használatával megspóroltunk, azt el is engedjük, mert a tisztítást és karbantartást nélkülöző légkondi bizony többet fogyaszt.

A wifis klíma egy okos technológia, az okos otthonokból így nem is maradhat ki. Hűtési vagy fűtési üzemmódban is használható, hiszen a berendezés a wifi hálózatra csatlakozva egy alkalmazás segítségével könnyedén, akárhonnan vezérelhető. Gond nélkül megvalósítható, hogy a nyári forróságban egy ideális hőmérsékletűre hűtött lakásba érkezzünk meg, vagy az őszi, tavaszi átmeneti időszakban, még megérkezés előtt gondoskodjunk nyaralónk befűtéséről.

Ugye ismerős az érzés, amikor elindultunk a nyaralásra és azon törjük a fejünket, hogy vajon a klímaberendezést lekapcsoltuk -e? Wifis klímával többet nincs ilyen probléma, hiszen az alkalmazásból telefonunk segítségével könnyen kontrollálhatjuk a működését. Sőt! A hosszú nyaralás után is hűvös lakásba fogunk hazaérkezni.

A funkció akkor is elérhető egyes modelleknél, ha nincs a készülékbe építve extraként. Külön kiegészítőként is megvásárolható. Azért természetesen az okos klíma megfelelő infrastruktúrát is feltételez: szükséges megbízható internetelérés, saját wifi hálózat, internetes mobiltelefon a telepített alkalmazással. Ennyi az egész. A klímaberendezés kiválasztását pedig legjobb szakemberre bízni, így az általa hozott klímát egyből be is szerelheti. Garanciát biztosít és a karbantartásról, tisztításról is a velünk egyeztetett időpontban gondoskodik.