játékok

A játék a fejlődés része, a felnőtté válás rögös útján.

Gyermekként az egész élet egy folyamatos, nagy játék. Játszunk reggel, játszunk délben és este is. A játék a fejlődés szerves része, a felnőtté válás rögös útján. A mese olvasás révén megismerjük apránként a világot, mely körülvesz minket. A szabadtéri játékok révén ügyességünk fejlődik. Labdázás, fogócska, kergetőzés? A játék a barátokkal, az egyik legjobb elfoglaltság kicsi korban. A tanulás szerves része, hogy babákkal, különböző kisautóval, teherautóval, hajóval, egyszóval, az életben is megtalálható játékokkal játszunk. Babázunk, sheriffnek képzeljük magunkat, vagy lovasnak a prérin vágtázva.

Kézügyességünk, kreativitásunk, kognitív képességeink és a fantáziánk is fejlődik a játék által. Modern, felgyorsult világunkban szokványossá vált, hogy ahogyan az interneten intézzük banki ügyeinket, vásárlásainkat, úgy miért ne vehetnénk az interneten keresztül játékokat is gyermekünknek?

A játéktenger.hu játék webáruház oldalán többek között a Schleich márkát is felfedezhetjük újdonságként. Igazán élethű kialakítású és aprólékos festésű állatokat és a farm élet minden báját felsorakoztató repertoárt találhatunk a termékek között. Szamár, Grizzly, Angus Bika? A schleich termékei között mindez megtalálható sőt, ennél is több.

A farmok világa és a háziállatok vagy háztáji állatokat formázó játékok mellett a vadon élő állatok széles skáláját is megtalálhatjuk, s ezáltal gyermekünknek betekintést adhatunk az állatvilág rejtelmeibe.

Okapi, Elefánt, Lajhár? A vadon élő állatok sorozatában megvásárolható mindegyik állat legyen szó akár a sivatagi világra jellemzőekről, vagy a sarkköri, esetleg a mediterrán vidéken élők közül. Mindemellett széles skáláját találjuk a mesékben oly gyakran előforduló állatoknak is, mint például az Unikornis. Széles választékot találunk a különböző imaginárius állatok közül is, ha szétnézünk a játék webáruházban.

Az állatvilág képviselői mellett a Schelich termékek játékai között találunk még mese-jeleneteket ábrázoló figurákat is, mint a ‘Bayala: Egy varázslatos kaland’ – mese szereplőit, Sera-t és Jaro-t, vagy Nuray-t az árny-tündért és Munynt, a hollót.

Az egyéni szereplők, állatok mellett kaphatunk még komplett jeleneteket tartalmazó készleteket is. Például a ‘Nagy lovasbemutató’ készlet két élethű lovas figura mellett több lovat, sőt kutyát is tartalmaz. Mindezt 5-12 éves korig ajánljuk.

Nézzen szét a Játéktenger webáruházban és találja meg gyermeke számára a legjobb alkalomhoz illő játékokat.