Sunn-sarokkanape

Lakberendezés, kanapévásárlás az AR segítségével

A nappali egyik legfontosabb bútora az ülőgarnitúra, ezért a kiválasztása csöppet sem mindennapi program. A választék olyan hatalmas, ráadásul a nappali berendezhetősége is többféle lehetőséget tartogat. A legjobb lenne látni, hogy a rég megálmodott elképzelésünk hogyan hatna ránk és családunkra.

A vizualizáció lehetősége immár elérhető! A kanapétervezés az Augumented reality használatával egyszerűvé és kényelmessé válhat. A kiterjesztett valóság megmutatja a kiválasztott ülőbútort abban a színben, formában, huzattal, ahogy az a legjobban tetszene, sőt, a nappaliról készült képre is rávarázsolható mindez. Így már sokkal jobb otthonról, a számítógép előtt ülve válogatni, mint a boltok végtelen kínálata közt a lábunkat lejárni.

Az AR egy olyan új technológia, ami már nem hagy meglepetést a vásárlás utánra. Döntésünkben úgy leszünk biztosak, hogy arra a várható kép előrevetítése után bólinthattunk rá. Nem ért egyet a család? Variáljunk addig, amíg a bútortervezés által megszületik az igazi szerelemkanapé, mert itt veszteség nélkül megtehetjük ezt.

Hány esetben okozott már csalódást a helyiség és az ülőbútor rossz párosítása. Csak a kiszállítás után derül ki, hogy a kívánt helyre túl nagy, vagy éppen a kelleténél kisebb a kanapé. Ezzel az egyedülálló alkalmazással még vásárlás előtt letesztelhetjük az illeszkedést, mert egy adott modellt a kívánt helyiségbe tervezhetünk bele. Az otthonunkban jelenik meg a kiszemelt ülőgarnitúra az új innovatív technológia által. Egy szempillantás és már ott is van a vágyott ágyazható kanapé, relax kanapé, ágyazható sarok, relax sarok a nappalink közepén, szélén vagy akárhol.

Van egy megbízható bolt, hatalmas referencia az online kanapé/bútor vásárlásra. A legújabb technikával kényelmesen betervezik a kanapét bárki otthonába. Lehetőségünk van a kanapémodulok konfigurálására, a szövetek megváltoztatására, az elemek átrendezésére és a személyre szabott vizualizáció mobileszközön való azonnali megtekintésére. Soha nem volt még ilyen egyszerű anyagot választani és a színeket összepasszoltatni és rácsodálkozni valami újra.

A kanapétervező szolgáltatással gyerekjáték a tökéletes ülőgarnitúra megálmodása és megvalósítása. Miért hagynánk ki ezt az ingyenes vizualizációs lehetőséget a mai modern világban?