Különleges úszómedencék forradalmian új technológiával

Ki ne szeretne igazi spa élményt átélni a saját kertjében? Ha medence telepítését tervezzük, minden esetben igazodnunk kell a kert adottságaihoz úgy, hogy közben a vágyott komfortról ne kelljen lemondanunk.

Amennyiben kicsi a rendelkezésünkre álló alapterület, úgy a medence kialakítása nehezebb feladat lehet. Jó hír azonban, hogy a SpaTrend webshopban kapható Endless Pools Fitness Systems úszómedencék éppen az ilyen esetekben nyújtanak tökéletes megoldást.

Ezek a masszázsmedencék olyan forradalmian új technológiával készültek, amelynek köszönhetően az úszás és a spa élményét egyszerre teszik lehetővé. A modellek ráadásul figyelemfelkeltő látványelemekkel is felszereltek, így egészen biztosan elnyerik az újdonságokért rajongók tetszését.

Aktív edzés spa élménnyel

Ha igazán aktív edzésre vágyunk, akkor valljuk be, hogy egy fürdődézsa vagy egy kisebb méretű pancsoló medence messzemenően nem lesz elegendő számunkra. Megmártózhatunk ugyan a kellemes hőmérsékletű vízben, de ez korántsem képes olyan élményt nyújtani számunkra, mint amire egy kombinált masszázsmedence képes.

A Fitness Systems úszómedencék legnépszerűbb darabja a maga 610 centiméteres hosszával és 226 centiméteres szélességével kisebb területet foglal el, mint a hagyományos úszómedencék, kialakításának köszönhetően pedig kiválóan alkalmas a helyben úszásra. Ezeket a modelleket bátran ajánljuk a versenyszerűen sportolóknak és az úszás szerelmeseinek is.

Ezek az Amerikában gyártott magas minőségű úszómedencék több sebességfokozatban állíthatóak, így mind a profi úszóknak, mind a kezdők számára ideális választást nyújtanak. Ráadásul a sebességfokozatok szabályozásának köszönhetően a tempót mindig az aktuális edzésterünkhöz igazíthatjuk.

Masszázs, helytakarékosság és látványos design

Említésre méltó, hogy az úszótér mellett helyet kapott egy igen kényelmes masszázsrész is, ami lehetővé teszi, hogy egyszerre akár négy ember is kényelmesen élvezze a spa élményt. Így a napi edzést követően a családdal egy kellemes esti fürdőzés is megejthető.

A méretüknél fogva ezek a medencék tökéletesen passzolnak akár az átlagosnál is kisebb alapterületű kertekbe anélkül, hogy túlságosan sok helyet foglalnának és elvennék a rendelkezésünkre álló tér nagy részét.

A designról és a lenyűgöző látványról a modellekbe épített világító vízesések gondoskodnak, amelyek az esti fürdőzéshez ideális hangulatfényt biztosítanak, és még komfortosabbá teszik az egyébként is tökéletes relax élményt.

Medence futópaddal kombinálva

Ezeknek az új modelleknek van még egy figyelemre méltó tulajdonságuk a korábban említetteken kívül. Az úszó- és masszázsmedencék úgy kerültek kialakításra, hogy akár egy futópad is elhelyezhető bennük, így csúcsra járatva az edzés élményét.

Ha igazán extravagáns újdonságra vágysz és fontos számodra a testedzés és az egészséges életmód, akkor érdemes ellátogatnod a SpaTrend webshopjába és felfedezni a legújabb modelleket, amelyek az élvonalra törtek az úszómedencék világában.