tető

Kockázatoktól mentes tető építés

Elég összehasonlítani a két módszert és nyilvánvalóvá válik, hogy milyen előnyökben lehet részünk, ha a szeglemezes megoldást választjuk a hagyományossal szemben. A házépítés és ezen belül a tető építés is egy elég időigényes folyamatnak számít általában. De ha elég tájékozottak vagyunk és kellően nyitottak az új, korszerű megoldásokra, akkor nemcsak rengeteg bosszúságtól kímélhetjük meg magunkat, de még a kiadásokból is sokat lefaraghatunk.

Tető építés korszerű módon

Ránézésre kívülről meg sem lehet mondani, a különbséget. A gyártása viszont teljesen másképp zajlik a szeglemezes tetőnek a hagyományoshoz képest. Főként abban keresendő az eltérés, hogy nem a helyszínen kerül megépítésre. A tető építés vagy összeállítás egy automatizált üzemben történik. A tető elemei kész állapotban érkeznek a helyszínre. Egy átlagos családi házhoz egy teljes tetőszerkezet mindössze egy nap alatt elkészíthető. Ilyen gyorsan még egy jól összeszokott, profi csapat sem képes végezni a hagyományos tető építéssel. Ugyanúgy kerülhet a szeglemezes tetőre is cserép, teljesen mértékben méretre szabható és tartós is.

Viszont a költségek pontosan kiszámíthatóak előre. Így tudjuk, hogy miként kalkuláljunk a többi feladatra a tető építésen kívül. Értelemszerűen az időjárás sem fogja zavarni a tető építés folyamatát, mivel az egész egy fedett üzemben történik. Amiért fizetünk, pontosan azt kapjuk, köszönhetően a számítógép általi optimalizálásnak. Ebből kifolyólag minimális mennyiségű lesz a fel nem használt, megmaradt munkaanyag. Természetesen a faanyag minőségére sem lehet panasz, hiszen osztrák fenyőből készül.

Az eljárás népszerűségét mi sem bizonyítja jobban, hogy egyetlen cégnek, akár 300 megrendelést is teljesítenie kell évente. Az ingatlanfejlesztés egyik új lépcsőfokát jelenti a tető építés ezen módja, amivel jelentős összeget spórolhatunk meg, gyors kivitelezés és tartós végeredmény mellett.

Nemcsak családi házak esetében, hanem ipari csarnokok, raktár és mezőgazdasági épületek esetében is alkalmazható. Az elkészítést az is felgyorsítja, hogy nincs szükség vasbeton födémre, ami komoly megtakarítást von maga után.